86% reducerea numărului de documente pierdute
56% reducerea timpilor de așteptare
88% creșterea gradului de complianță cu reglementările interne și externe
47% creșterea numărului de documente emise la timp și în format corect
60% reducerea utilizării hârtiei și a costurilor de tipărire și depozitare

 Descoperă beneficiile unui management al documentelor bazat pe Conținutul documentului și nu pe Locația acestuia.

Aceasta abordare folosind metadatele este cuprinzatoare, de la navigare la permisiunile de acces, fluxul de lucru și replicare.
Funcționalități

Ușor de folosit, Oriunde

Controlul documentelor

Stocare centralizata

Acces rapid. Procesare rapidă

Asigurarea calitatii

Digitizarea arhivei

Multilingv

Scanare și arhivare / OCR

Registratura

Infrasoft şi-a dublat veniturile în urma vânzărilor Documenta DMS

Conform datelor financiare înregistrate la jumătatea exerciţiului financiar 2015, INFRASOFT, producătorul român al Documenta DMS - soluţie software de management al documentelor şi automatizare a proceselor interne de lucru ale companiilor private şi organizaţiilor publice, a înregistrat o creştere cu 100% în prima jumătate a anului 2015.

Registratura Electronică Cloud – Made in România

O echipa de informaticieni români au elaborat și distribuie cu success o platformă electronică de înregistrare a documentelor care se constituie ca un echivalent modern la vechile registre de evidența ale documentelor.

Citeste mai mult...

Lansare Documenta Registratură și Secretariat by Infrasoft & Canon-Romania

Infrasoft în partneriat cu Canon Romania lanseaă o soluție de registratură electronică în conformitate cu cadrul legislativ din Romania. Soluția are la bază necesitatea companiilor de a gestiona documentele intrate în companie

Infrasoft participă la CeBit, Hannover, Germany 2015

n perioada 16-20 martie 2015 are loc in Germania târgul expozițional de IT&C CeBIT 2015 (www.cebit.de ), compania INFRASOFT va reprezenta Romania la CeBIT 2015 alături de alte companii IT locale. INFRASOFT va susține demonstrații live la standul Romaniei ale soluțiilor proprii dezvoltate pe baza unor tehnologii de top

Infrasoft și-a dublat veniturile în urma vânzărilor Documenta DMS

Conform datelor financiare înregistrate la jumătatea exerciţiului financiar 2015, INFRASOFT, producătorul român al Documenta DMS - soluţie software de management al documentelor şi automatizare a proceselor interne de lucru ale companiilor private şi organizaţiilor publice, a înregistrat o creştere cu 100% în prima jumătate a anului 2015.

Citeste mai mult...

Participare românească IT&C la CeBIT 2015, Germania!

IT&C sector- engine of the economy: Documenta DMS revolutionizes company management

INFRASOFT este o companie 100% româneasca care va prezenta pieței europene produsul fabricat in România: Documenta DMS (www.documenta.ro) – soluție End-to-End de management al documentelor și facturilor electronice.

Citeste mai mult...

Infrasoft și-a dublat veniturile în urma vânzărilor Documenta DMS

onform datelor financiare înregistrate la jumătatea exerciţiului financiar 2015, INFRASOFT, producătorul român al Documenta DMS - soluţie software de management al documentelor şi automatizare a proceselor interne de lucru ale companiilor private şi organizaţiilor publice, a înregistrat o creştere cu 100% în prima jumătate a anului 2015.

INFRASOFT este o companie 100% româneasca care va prezenta pieței europene produsul fabricat in România: Documenta DMS (www.documenta.ro) – soluție End-to-End de management al documentelor și facturilor electronice, atât al documentelor care intră în companii și sunt indexate prin scanare și OCR, cât și a documentelor elaborate în cadrul organizațiilor în platforme de editare de text gen Microsoft Office sau Open Office. Platforma www.documenta-dms.com este una utilizabilă în mai multe limbi de circulație internațională, având implementate versiunile în engleză, germană, franceză, spaniolă, maghiară, rusă, spaniolă și română. Platforma este compatibilă cu scannerele și multifuncționalele producătorilor lideri de piață: Canon, Xerox, HP, Samsung, Konika Minolta, Lexmark, Panasonic, Brother, SHARP.

Infrasoft vinde în Germania, Turcia și Africa aplicația de administrare a fluxurilor de documente Documenta DMS și își dublează vânzările.

Citeste mai mult...

Un antreprenor român vorbeşte despre planurile sale de a cuceri Europa cu o suită de programe de management

Adrian Bărcuţean a dezvoltat, timp de 11 ani, o suită de programe de management care începe să cucerească Europa. După succesul înregistrat recent la CeBIT, în Germania, Bărcuţean a început să distribuie „Documenta“ în Olanda şi în Polonia. Anul acesta ne-am propus să ieşim în afara României cu produsul Documenta. După câteva implementări de succes în România şi în Republica Moldova, am început să ieşim la târguri din afară, iar CeBIT este un eveniment de referinţă în domeniu.

Citeste mai mult...
Avantaje
 
  • Gestionare documente
  • Planificarea resurselor întreprinderii
  • Gestionarea relației cu clienții
  • Managementul conformității
  • Inteligență economică
  • Gestionarea parcului auto
  • Asistență IT premium
 
Video prezentare

Registratura si Secretariat Electronic

Document Management - Registry

;
Testimoniale
Ramona Paicu
Director, EPS Distribution Grup SRL
Apreciem avantajele aduse de implementarea produsului Documenta DMS – sistem complet de management al documentelor, prin modulele sale: Registratură electronică, Arhivare, Workflow engine și Content management. În cadrul organizației noastre, sistemul a fost implementat în departamentele Resurse umane, Vânzări și Secretariat. Aplicația a fost foarte utilă pentru administrarea documentelor interne, aducând un plus întregii activități EPS Distribution Grup. De asemenea, apreciem profesionalismul și buna comunicare avută cu echipa Infrasoft, responsabilă de implementarea produsului și de activitățile post-implementare de asistență și suport tehnic. Experiența avută cu Infrasoft a fost foarte agreabilă și conform cunoștințelor noastre, această companie are în istoricul său toate proiectele finalizate la timp și cu succes. Avem încredere ca Infrasoft este una dintre cele mai promițătoare companii de IT&C și că echipa sa va gestiona cu profesionalism toate proiectele viitoare.
Cristina Munteanu
Team Leader, PETROM
Confirmăm și recomandăm serviciile prestate de echipa INFRASOFT în cadrul proiectului de Managementul Flotei Auto PETROM (inclusiv calculul costurilor – COST SAP – și managementul documentelor aferente flotei auto: RCA, ITP, Rovignete, Inspecții Tanograf, Atestate Profesionale șoferi etc) implementat în cadrul organizației noastre, respectând standardele de calitate și cerințele de pregătire profesională necesare. Sistemul Informatic bazat pe tehnologie ORACLE, implementat începând cu anul 2009 și aflat în prezent în faza de mentenanță-suport, gestionează un număr de 7627 vehicule (4144 definite în FMS și 3483 definite în CFM-CREM Fleet Management) și un număr de 9879 persoane (5803 șoferi definiți în FMS și 4076 definiți în CFM-CREM Fleet Management). Apreciem evoluția echipei INFRASOFT ca fiind una de succes, dând dovadă de determinare și rigoare în respectarea termenelor limită – adesea foarte strânse – fiind încântați de comunicarea realizată în cadrul proiectului.
Adrian Bezerghianu
Director general, Elpreco
SC ELPRECO SA cu sediul in Craiova, Calea Severinului, Nr. 44 avand cod fiscal 2321635, inregistrata in Registrul Comertului cu numarul J16/103/1991 reprezentata prin Director General Adrian Bezenghianu in calitate de client, va comunicam faptul ca apreciem avantajele aduse de implementarea produsului Documenta DMS - sistem complet de management al documentelor, prin modulele sale: Documenta Registratura Electronica, Documenta Arhivare, Documenta Workflow Engine, Documenta Content Management, Documenta Drive, Documenta Microsoft Office Integration, Documenta Scan & Fax, Documenta Projects, Documenta Outlook Integration. In cadrul organizatiei noastre sistemul a fost implementat la nivelul departamentelor de Resurse Umane, Vanzari, Secretariat, Comercial, IT&C precum si in cadrul structurilor de management. De asemenea apreciem profesionalismul si buna comunicare avute cu echipa INFRASOFT responsabila de implementarea produsului si de activitatile post - implementare de asistenta si suport tehnic.
Recomandare Metrorex
Prin prezenta, noi Societatea Comerciala De Transport cu Metroul Bucuresti 'Metrorex' SA cu sediul in Municipiul Bucuresti confirmam faptul ca in perioada ianuarie 2010 - iunie 2013, echipa formata din Barcutean Adrian (Manager de Proiect Tehnic), Adriana Fodulu (programator), Dana Popescu (Consultant Managerial Documenta) si Adina Safta (Consultant Managerial Documenta, Portal interfete specifice) au participat la implementarea proiectului avand ca obiect implantarea Sistemului Informatic Integrat si asigurarea serviciilor de garantie si suport IT. Obiectivele proiectului constau in: Proiectarea si implementarea Sistemului Informatic Integral , Portal Business Interface, Resurse Umane si Salarizare: Sa furnizeze si sa instaleze elementele necesare realizarii Sistemului Informatic Integrat. Sa asigure fixarea tuturor pachetelor software si a bazei de date. Sa asigure livrarea celor necesare pentru operarea Sistemului Informatic Integrat. Sa asigure prestarea tutur serviciilor aferente Sistemului Informatic Integrat. Sa asigure servicii de asistenta si suport tehnic.
Cristian Zgabercea
Coordonator cu atributii de Producator General , Televiziunea Romana
Prin prezenta, noi Societatea Romana de Televiziune - institutie publica din Romania care isi difuzeaza programele pe cinci canale central: TVR 1, TVR2, TVR3, TVR International si TVR news - in urma validarilor, testelor si implementarii pilot realizate in cadrul departamentului nostru IT, apreciem atat echipa de specialisti INTRASOFT - EPS Corporation cat si produsul de Management al Documentelor 'Documenta DMS' - ca fiind de un inalt nivel profesional si o recomandam pentru roluri, activitati si proiecte in domeniul IT&C.
ROI CALCULATOR

Utilizați acest model de a calcula pentru a determina rentabilitatea investiției - ROI (Return on Investment) pentru implementarea sistemului de management al documentelor. Trebuie doar să introduceți costurile și timpul petrecut de angajații care lucrează cu documente pentru a calcula instantaneu un ROI estimat. Utilizați acest instrument pentru a testa diferite seturi de ipoteze și pentru a vedea cum vor varia rezultatele ca urmare a utilizării Documenta.

Număr de persoane care gestionează documentele
Return of Investments ( ROI) este cea mai cunoscuta metodă de a calcul pentru a afla eficiența unei investiții. Acum poți calcula și afla imediat beneficiul unui sistem de management al documentelor.
Parteneri