MANAGEMENTUL DOCUMENTELOR 


PRODUCTIVITATE ȘI EFICIENȚĂ 

Documenta DMS este o aplicație web-based pentru controlul și managementul documentelor. Este o aplicație matură și completă care integrează toate procesele și funcționalitățile necesare pentru a eficientiza și îmbunătăți timpul de lucru. Sistemul utilizează tehnologie modernă și performantă pentru stocarea și gestionarea sigură a volumelor mari de date -  Oracle&Java.

Creşteţi productivitatea organizaţiei dumneavoastră în timpul lucrului cu documentele, textele şi fişierele. Eliminaţi timpul necesar regăsirii modelelor / template-urilor de documente, căutării documentelor aferente clienţilor şi furnizorilor (contracte, facturi, acte adiţionale, procese verbale, acorduri s.a.m.d.) sau a documentelor interne (adeverinţe, cereri etc). Eliminaţi timpul necesar cu reconstituirea documentelor pierdute.

 

DOCUMENTA powered by BITHAT SOLUTIONS


BITHAT Solutions este o companie românească cu capital privat 100%, lider în România în domeniul soluţiilor de stocare, de arhivare şi management (date şi documente), având mai mult de 10 de ani de experienţă pe piaţa românească. Aplicaţiile de management al documentelor acoperă necesităţile legate de întregul ciclu de viaţă al unui document - din momentul în care este generat, până la stocarea şi arhivarea acestuia incluzând: servicii de gestionare a producţiei, management, arhivare, Cloud şi Centru de Date, soluţii de infrastructură IT şi soluţii de business.

 

           

Certificat de calitate - Quallity Cert International ISO 9001_2008 01 din 11.03.2013 Certificat de înregistrare în Registrul Național al programelor pentru calculator - ORDA 06823 din 07.10.2014 Certificat de înregistrare a mărcii OSIM