86% reducerea numărului de documente pierdute
56% reducerea timpilor de așteptare
88% creșterea gradului de complianță cu reglementările interne și externe
47% creșterea numărului de documente emise la timp și în format corect
60% reducerea utilizării hârtiei și a costurilor de tipărire și depozitare
Servicii financiare
Fie că este vorba de sistemul bancar, contabilitate sau asigurări intervin provocări ce variaza de la respectarea reglementărilor la securitatea și disponibilitatea datelor. Documenta DMS sprijină respectarea reglementărilor financiare, oferind totodata acces facil la informații și documente importante.
Servicii juridice
Practica dreptului prevede colectarea, stocarea și analizarea unui volum mare de documente și informații. Confruntarea cu toate aceste situatii, probleme, contracte, acorduri este o adevarată provocare. Documenta DMS automatizează fluxurile de lucru, precum cel de aprobare a contractelor.
Producție
Transformă-ți ideile în produse tangibile! De la producția utilajelor industriale la produse chimice și metalice, au o deosebită importanță asigurarea calității crescute și menținerea accesului rapid la informație. Documenta DMS eficientizează procesele de management, permițând accesul instantaneu la informațiile necesare doar persoanelor avizate.
Distribuție
Livrarea produselor necesită multă documentație și o buna planificare. Documenta DMS automatizează procesul de comenzi din momentul în care sunt preluate până la livrarea acestora, acordând acces la informație și la documente personalului pentru o sincronizare perfectă între departamente.
Servicii medicale
Industria medicală este unul dintre cele mai mari domenii și în creștere rapidă. De la înregistrările medicale electronice la administrarea spitalelor și practicilor, este foarte important accesul rapid la informații. Documenta DMS ofera organizațiilor acces rapid și sigur la documente și informații importante.
Industria Alimentară
Acest domeniu presupune producția și distribuția de alimente în condiții de siguranâță în întreaga lume. Reglementările de calitate necesită planuri și proceduri detaliate. Documenta DMS automatizează procesele de standardizare operațională, auditul, certificatele de analiză și ordinele de achiziție și păstrează întreaga informație în același loc.
Logistică
Livrarea unui produs presupune planificare și documentare. Documenta DMS automatizează procesarea facturilor, diferite etape legate de transport și recepție, aprobarea contractelor, în același timp oferind acces la întreaga documentație și la informațiile necesare bunei desfășurari a activității.
Utilități
De la distribuția energiei electrice, a gazului sau apei la asigurarea comunicațiilor, standardul calității și accesul imediat la documente importante sunt critice. Documenta DMS ajută companiile să respecte reglementările în vigoare și oferă acces instantaneu la documente și informații importante.
Petrol & Gaze
Industria petrolieră este într-o continuă schimbare și se bazează pe noile tehnologii pentru a rămane competitive, pentru a îndeplini toate normele (sănătate, siguranță, mediu) trebuie să aveți control asupra documentelor și informațiilor. Documenta vă permite accesarea documentelor de oriunde și oricând.
Construcții
Conceptualizarea, proiectarea și construcția necesită planificare și documentare. Documenta DMS salvează o singură versiune, actualizată a fiecarui document din organizație. Găsirea și accesarea documentelor, a planurilor sau propunerilor este mult eficientizată.
Educație
Domeniul educațional este reponsabil pentru dezvoltarea capitalului intelectual mondial. Este dificilă acordarea unei atenții crescute pentru educarea studenților cand este necesar atât de mult timp pentru gestionarea documentelor și a proceselor de lucru. Documenta DMS automatizează procesele de admitere, finanțare si înregistrare, economisindu-se timp pentru studenți și facultate.
ONG & Asociații
Oricare ar fi domeniul de activitate, este necesară gestionarea unui volum crescut de documente și informații. Documenta DMS sprijină organizațiile să respecte reglementările, în același timp pastrând accesul rapid, securizat la documente și informații importante.