Construcții


Conceptualizarea, proiectarea și construcția necesită planificare și documentare. Documenta DMS salvează o singură versiune actualizată a fiecărui document din organizație. Găsirea și accesarea documentelor, a planurilor sau propunerilor este cu mult eficientizată.

Beneficii:

Prin gestionarea manuală zilnică a proceselor nu este utilizat eficient timpul. Documenta DMS automatizează fluxurile de lucru pentru planuri, specificații, propuneri sau pentru aprobarea desenelor tehnice. Astfel poate fi asigurată fluența activității, Documenta DMS gestionând respectarea etapelor procedurale.

Uneori pare imposibilă găsirea documentului necesar. Oare unde a fost salvat? Care este ultima lui versiune? Cum ar fi dacă nu ar mai fi necesare aceste întrebări? Documenta DMS elimină haosul directoarelor tradiționale prin organizarea pe categorii, astfel încât nu mai este necesar să fie reținută locația sau versiunea finală a unui document.

Se pot vizualiza înregistrările și gestiona sarcinile de pe telefonul mobil. Examinarea și aprobarea propunerilor, vizualizarea desenelor sau a documentelor specifice sunt posibile oriunde v-ați afla, chiar de pe telefonul mobil.

Partajarea documentelor în Documenta DMS este foarte simplă. Fie că este necesară expedierea unui document sau colaborarea cu colegii, Documenta DMS păstrează totul raționalizat și organizat.