Educație


Domeniul educațional este reponsabil pentru dezvoltarea capitalului intelectual mondial. Este dificilă acordarea unei atenții focusate către educarea studenților când este necesar atât de mult timp pentru gestionarea documentelor și a proceselor de lucru. Documenta DMS automatizează procesele de admitere, finanțare și înregistrare, economisindu-se timp pentru studenți și facultate.

Beneficii:

Este important ca întregul personal să fie la curent cu standardele curriculare și politicile educaționale. Documenta DMS permite crearea, îndeplinirea și urmărirea desfășurării sarcinilor. Orientarea spre dobândirea de noi abilități, siguranța oferită în ceea ce privește instruirea și pregatirea angajaților, toate acestea sunt vitale pentru succes.

Uneori pare imposibilă găsirea documentului necesar. Oare unde a fost salvat? Cine l-a editat ultima oară?
Cum ar fi dacă nu ar mai fi necesare aceste întrebări? Documenta DMS elimină haosul directoarelor tradiționale prin organizarea pe categorii, astfel încât nu mai este necesar să fie reținută locația sau versiunea corectă a unui document.

Partajarea documentelor în Documenta DMS este foarte simplă. Fie că este necesară expedierea unui document sau colaborarea cu colegii, Documenta DMS păstreaza totul raționalizat și organizat.

Se pot vizualiza înregistrările și gestiona sarcinile de pe telefonul mobil. Examinarea și aprobarea politicilor, vizualizarea planului lecțiilor sau a altor documente sunt posibile oriunde v-ați afla, chiar de pe telefonul mobil.