Industria alimentară


Acest domeniu presupune producția și distribuția de alimente în condiții de siguranță în întreaga lume. Reglementarile de calitate necesită planuri și proceduri detaliate. Documenta DMS automatizează procesele de standardizare operațională, auditul, certificatele de analiză și ordinele de achiziție și păstrează întreaga informație în același loc.

Beneficii:

Uneori pare imposibilă găsirea documentului necesar. Oare unde a fost salvat? Care e ultima lui versiune?
Cum ar fi dacă nu ar mai fi necesare aceste întrebări? Documenta DMS elimină haosul directoarelor tradiționale prin organizarea pe categorii, astfel încât nu mai este necesar să fie reținută locația sau versiunea finală a unui document.

Documenta îmbină protecția informațiilor confidențiale cu accesibilitatea de către personalul avizat. Documenta DMS administrează permisiunea utilizatorilor, asigurând securitatea și confidențialitatea datelor și menținând în același timp accesibilitatea pentru toți utilizatorii.

Este necesar să ne adaptam constant noilor standarde și reglementări în domeniu. Prin gestionarea manuală zilnică a proceselor nu este utilizat eficient timpul. Documenta DMS automatizează fluxurile de lucru operaționale. Astfel poate fi asigurată consecvența în timp ce Documenta DMS se ocupă de respectarea tuturor etapelor procedurii.

Nerespectarea reglementarilor este costisitoare și riscantă. Treaba noastră este sa ajutăm în respectarea reglementărilor. Documenta DMS reduce riscul auditului nesatisfăcător și nerespectarea reglementărilor prin organizarea, înregistrarea și automatizarea întregii afaceri.