Petrolieră


Industria petrolieră este într-o continuă schimbare și se bazează pe noile tehnologii pentru a rămâne competitive, pentru a îndeplini toate normele (sănătate, siguranță, mediu) trebuie să aveți control asupra documentelor și informațiilor. Documenta DMS vă permite accesarea documentelor de oriunde și oricând.

Beneficii:

Uneori pare imposibilă găsirea documentului necesar. Oare unde a fost salvat? Care este ultima versiune a lui? Cum ar fi dacă am exclude aceste întrebări? Documenta DMS elimină haosul directoarelor tradiționale prin organizarea pe categorii, astfel încât nu mai este necesar să fie reținută locația sau versiunea finală a unui document.

Supravegherea întregului ciclu de viață al unui proiect este dificilă. Fie că această responsabilitate presupune gestionarea proiectelor de depozitare, transport sau distribuție, Documenta DMS vă oferă acces rapid la informațiile de care aveți nevoie pentru a gestiona echipa.

Nerespectarea reglementărilor este costisitoare și riscantă. Treaba noastră este să ajutăm respectarea legislației în vigoare. Documenta DMS reduce riscul accesului neautorizat la informațiile confidențiale prin securizarea, organizarea și automatizarea informațiilor necesare pentru derularea activității în condiții optime.

Comunicarea este cheia către orice relație de colaborare și software-ul nu este o excepție. Documenta DMS se integrează cu alte sisteme de tipul CRM, ERP și creează un singur punct de acces la informațiile critice din companie. Astfel, întreaga echipă poate găsi și utiliza informațiile importante, indiferent de locul unde sunt stocate.