Servicii medicale


Industria medicală este unul dintre cele mai mari domenii aflat în creștere continuă. De la înregistrările medicale electronice la administrarea spitalelor și practicilor, este foarte important accesul rapid la informații. Documenta DMS oferă organizațiilor acces rapid și sigur la documente și informații importante.

Beneficii:

Înregistrările electronice înlocuiesc fișele medicale pe hartie, transformând asistența medicală prin accesul instant la informațiile actuale despre pacienți. Documenta DMS facilitează gestionarea informațiilor despre starea de sănatate a pacienților, deoarece există o singură copie, actualizată la zi a fiecărui fișier.

Documenta asigură protecția informațiilor confidențiale despre pacienți fiind în acelați timp simplu de accesat de către personalul avizat. Documenta DMS administrează automat și dinamic permisiunea utilizatorilor, asigurând securitatea și confidențialitatea datelor și menținând în același timp accesibilitatea pentru toți utilizatorii.

Nerespectarea reglementarilor este costisitoare și riscantă. Treaba noastra este să ajutăm respectarea legislației în vigoare. Documenta DMS reduce riscul accesului neautorizat la informațiile confidențiale despre pacienți prin securizarea, organizarea și automatizarea informațiilor necesare pentru derularea activității și servirea pacienților.

Se pot vizualiza înregistrările și gestiona sarcinile de pe telefonul mobil, indiferent de sistemul de operare al acestuia: iPhone, iPad, Android și Windows Phone. Accesul la fișele pacienților și la alte informații importante este posibil oriunde v-ați afla, chiar de pe telefonul mobil.