Vânzări


Dumneavoastră faceți banii companiei. De aceea nu vă puteți permite să pierdeți timpul căutând documentele și informațiile necesare despre clienți, garanția și datele de care aveți nevoie pentru a crește profitul companiei.

Beneficii

Uneori pare imposibilă găsirea unui document. Oare unde a fost salvat? Care este ultima lui versiune? Cum ar fi dacă nu ar mai fi necesare aceste întrebări? Documenta DMS elimină haosul directoarelor tradiționale prin organizarea pe categorii, astfel încât nu mai este necesar să fie reținută locația sau versiunea finală a unui document.

Prin gestionarea manuală zilnică a proceselor nu este utilizat eficient timpul. Documenta DMS automatizează fluxurile de lucru pentru documentele utilizate. Astfel poate fi asigurată fluența activității, Documenta DMS gestionând în același timp și respectarea etapelor procedurale.

Nimănui nu îi place scanarea documentelor aferente unei călătorii de afaceri, mai ales când este vorba de o deplasare la client. Însă cu Documenta DMS, depunerea tuturor documentelor și cheltuielilor aferente deplasării devine o joacă. Poți face o fotografie folosind un smartphone, salveaz-o în aplicație și va pleca automat pe un flux de informare sau aprobare.

Gestionați procesele de raportare a cheltuielilor de oriunde cu aplicația Documenta DMS de pe telefonul mobil, indiferent de sistemul de operare al acestuia: iPhone, iPad, Android și Windows Phone. Scanați, salvați și încărcați facturile pentru aprobare, indiferent de locația dumneavoastră sau dispozitivul folosit.