Infrasoft vinde în Germania și Africa aplicația de administrare a fluxurilor de documente Documenta DMS și iși dublează vânzările.

www.business-forum.ro

Conform datelor financiare înregistrate la jumătatea exercițiului financiar 2015, INFRASOFT, producătorul român al Documenta DMS - soluție software de management al documentelor și automatizare a proceselor interne de lucru ale companiilor private și organizațiilor publice, a înregistrat o creștere cu 100% în prima jumătate a anului 2015.

Documenta DMS este o aplicație prin care companiile își administrează, automatizează și controlează fluxul de informații și documente, începând de la contactul cu clienții și furnizorii și până la arhivarea contractelor, proiectelor și a documentelor financiar-contabile, astfel încât folosirea hârtiilor în formă tiparită să se reducă la minimum.

Creșterea are la bază doi factori importanți în direcțiile de business adoptate de companie: majorarea vânzărilor pe piața internă și creșterea exporturilor. 
Pe plan intern, Documenta DMS a devenit una dintre primele opțiuni atât pentru companii medii, mari și multinaționale din zona privată, cât și pentru organismele administrației publice locale și centrale, prin prisma adaptării complete la legislația aplicabilă în România privind arhivarea electronică, semnatura electronică și regulamentele Arhivelor Naționale.

Alegerea Documenta DMS este de asemenea bazată pe un set atent de analize cost – calitate – beneficii. Deși concurează cu alte produse de top din SUA sau Germania, Documenta DMS reușește să se impună și câștigă încrederea unor companii de renume pe piața românească.

Tot articolul
 


Sectorul IT&C – motorul economiei: Documenta DMS revoluţionează managementul companiilor

Scris de Constantin Răduţ, www.nineoclock.ro

Documenta DMS este o aplicaţie care permite companiilor să managerieze, automatizeze şi controleze flow-ul lor de informaţii şi documente, de la contactul cu clienţii şi furnizorii, până la arhivarea contractelor, proiectelor şi documentelor financiar-contabile, astfel încât utilizarea documentelor printate va fi redusă la minimum.

Creşterea ei se bazează pe 2 importanţi factori de business adoptaţi de companie: vânzari şi exporturi. Pe piaţa internă, Documenta DMS a devenit o opţiune de top pentru companiile medii, mari sau chiar pentru multinaţionalele active în sectorul privat precum şi pentru organele Administraţiei centrale şi locale, dat fiind faptul că este pe deplin adaptată la legistlaţia românească în ceea ce priveşte arhivarea electronică, semnătură electronică şi reglementările Arhivelor Naţionale.

Alegerea Documenta DMS se bazează, de asemenea, pe o analiză atentă a setului cost-calitate-beneficiu. Deşi este în competiţie cu produse de top din US şi Germania, Documenta DMS reuseşte să iasă în evidenţă şi câştigă încrederea firmelor de renume active pe piaţa românească.

"Documenta începe să îşi arate potenţialul şi să-şi dovedească calităţile către companiile de top. După ce companii ca Saint-Gobain si DHL au ales Documenta, este un semnal clar pentru alte companii şi organizaţii ca un produs românesc este perfect adaptabil şi optimizat pentru ei, fiind serios şi eficient din punct de vedere al costurilor comparativ cu produse importate. Vom avea curând numeroase surprize plăcute în ceea ce priveşte companiile şi organizaţiile naţionale şi internaţionale, private şi publice, de mărimi medii şi mari, cu care ne aflăm în discuţii avansate cu privire la implementări” a menţionat Adrian Bărcuţean, CEO Infrasoft.

Tot articolul

 


Top 100 Tineri Manageri de top- Adrian Bărcuțean, CEO Infrasoft

www.businessmagazin.ro

 

Business Magazin a adunat 100 de tineri manageri si antreprenori care s-au remarcat prin initiativa, performanta si professionalism printre castigatorii se numara și Adrian Barcutean, CEO Infrasoft, remarcat de Business Magazin dupș succesul înregistrat în 2015.Revista Business Magazin a lansat, pe 25 mai, cea de-a zecea editie a catalogului "100 tineri manageri de top". Catalogul tinerilor manageri de top este produsul-fanion al Business Magazin și a devenit, pentru businessul local, un echivalent al Almanahului Gotha, un instrument care iți deschide drumul spre top.

Tot articolul

 
 

 

După 10 ani în corporații, a pus bazele unei companii care are venituri de sute de mii de euro

www.businessmagazin.ro

 

Compania Infrasoft a fost înfiinţată de Adrian Bărcuţean în 2004 după o experienţă de zece ani în multinaţionale.

Corporaţiile l-au învăţat, printre altele, cât este de important ca un program să poată fi implementat şi particularizat cu uşurinţă. „Dura câteva luni şi costa zeci de mii de euro să implementezi o soluţie din afară şi de aici mi-a venit ideea pentru Documenta.“

În 2009 a început distracţia, a venit criza, acesta fiind şi motivul pentru care ne-am refugiat în contractele cu clienţi mari. În anii 2009-2011 ne-am conservat şi, începând cu 2013, am reluat trendul ascendent. Anul trecut, spre exemplu, ne-am mărit efectivul de patru ori.“

Tot articolul

 


 

Infrasoft a lansat Documenta 4Contabilitate

www.marketwatch.ro

Documenta 4Contabilitate este o aplicatie software special conceputa pentru firmele de contabilitate si departamentele financiar-contabile ale companiilor din Romania, fiind adaptata legislatiei si cerintelor specifice beneficiarilor locali.

 

Tot articolul