Câștigătorii concursului din cadrul IMWorld 2016

 

Echipa Documenta IMWorld 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Echipa Documenta multumește tuturor celor care au participat și anunțăm cu bucurie câștigătorii concursului nostru desfășurat în cadrul Internet&Mobile World 2016 în perioada 5-6 octombrie:

Locul 1 (timp rezolvare 46 sec) - Shin Sakajima - Telefon mobil Allview Impera S, Dual SIM, 8GB, Black

Locul 2 (timp rezolvare 47 sec) - Ciocanaru Paul - 2 bilete concertul la Johann Strauss Ensemble - Vienna Magic - Christmas Edition - Sala Palatului

Locul 3 (timp rezolvare 49 sec) - Branga Ovidiu - 2 bilete la teatru, piesa Straini in Noapte - TNB
 

Pentru toți cei care au participat la concurs s-a organizat și o tombolă cu tragerea la sorți (prin Random.org). Rezultatele tragerii la sorți sunt:

Popescu Ana Maria - un set de cărți
Hudisteanu Anamaria - o cană termosensibilă
Capraroiu Liviu - o cană termosensibilă
Zota Razvan - o cană termosensibilă
Saceanu Roxana - o cană termosensibilă
Vulpe Ovidiu - o cană termosensibilă

 

Sperăm să ne revedem curând. Mai multe informații despre Documenta puteți găsi aici.

Vezi lista rezultate Random

 


Documenta va lansa în cadrul IM World 2016 conceptul de ‘’Your office everywhere’’

 

   

Te invităm în zilele de 5 și 6 octombrie să ne vizitezi standul pentru a experimenta alături de noi ce înseamnă mobilitatea și accesul rapid la informații într-o lume digitală.

Conceptul este simplu: mobilitatea și informația sunt două chei vitale pentru cei ce doresc să performeze pe termen lung. Utilizând Documenta le obții pe amândouă – ai acces la tot mediul tău de lucru fără să fie neaparat nevoie să stai tot timpul într-un birou sau să apelezi la suportul colegilor din alte birouri. Oriunde te-ai afla poți avea acces securizat la toate informațiile necesare activităților tale profesionale.

‘’Unde este documentul X?’’, ‘’Când a fost recepționată Adresa de la Instituția Y?’’, ‘’Când expiră contractul Z?’’

Îți este familiar genul acesta de întrebări?

Vino la standul Documenta pentru a afla cum poți gestiona timpul tău și al colegilor tăi mai bine. Pentru că Documenta te încurajează să economisești timp pentru tine și pentru cei dragi ție.

 

Concurs powered by Documenta!

 

Documenta te trimite la teatru și la spectacole recreative!

Vino la standul nostru, înscrie-te în concurs și ai șansa să câștigi invitații la concerte, filme și teatru sau marele premiu – un smartphone.

Folosește Documenta și vei avea mai mult timp pentru pasiunile tale!

 

Documenta – Your office everywhere!

 

Contact

www.documenta-dms.ro

Tel: 021 336 3368

Regulament concurs


Produsul Documenta DMS devine Partener Oficial al Federației Ecvestre Române

Infrasoft, lider în România în domeniul soluţiilor de stocare, arhivare şi management de date şi documente susține activitățile Federației Ecvestre Române. Compania va oferi sprijin IT&C: hardware, software și servicii de implementare a soluției de management și organizare a documentelor Documenta DMS.

“Dacă ar fi să caracterizez în trei cuvinte Echitaţia aş spune: performanţă, încredere și pasiune. Pornind de la aceste valori comune, pe care le împărtăşim şi noi în cadrul echipei Documenta DMS, am decis că este de bun augur să susţinem Federaţia Ecvestră Română în demersul său pentru o mai bună organizare şi popularizare şi în România a acestui sport nobil”, a afirmat Adrian Bărcuțean, Acționar al Infrasoft. 

Mai mult


Produsul software românesc Documenta DMS exportă și iși dublează vânzările.

 

   

Conform datelor financiare înregistrate la jumătatea   exerciţiului financiar 2015, INFRASOFT, producătorul român al Documenta DMS - soluţie software de management al documentelor şi automatizare a proceselor interne de lucru ale companiilor private şi organizaţiilor publice, a înregistrat o creştere cu 100% în prima jumătate a anului 2015.

Documenta DMS este o aplicaţie prin care companiile îşi administrează, automatizează şi controlează fluxul de informaţii şi documente, începând de la contactul cu clienţii şi furnizorii şi până la arhivarea contractelor, proiectelor şi a documentelor financiar-contabile, astfel încât folosirea hârtiilor în formă tipărită să se reducă la minimum. Creşterea are la bază doi factori importanţi în direcţiile de business adoptate de companie: majorarea vânzărilor pe piaţa internă şi creşterea exporturilor.

Mai mult


 

Lansare Documenta Registratură și Secretariat by Infrasoft & Canon-Romania

 

Infrasoft în parteneriat cu Canon Romania lansează o soluție de registratură electronică în conformitate cu cadrul legislativ din Romania. Soluția are la bază necesitatea companiilor de a gestiona documentele intrate în companie. Documenta este cea mai completă aplicație de registratură electronică: sistem automat identificare cod de bare, OCR, registre configurabile, tipuri de documente preconfigurate, export (excel, pdf, csv) și utilizatori cu diferite nivele de acces sunt câteva dintre funcționalitățiile soluției.

 

 

 


 

Infrasoft participă la CeBit, Hannover, Germany 2015

În perioada 16-20 martie 2015 are loc în Germania târgul expozițional de IT&C CeBIT 2015 (www.cebit.de), compania INFRASOFT va reprezenta Romania la CeBIT 2015 alături de alte companii IT locale. INFRASOFT va susține demonstrații live la standul Romaniei ale soluțiilor proprii dezvoltate pe baza unor tehnologii de top, perfect adaptate atât companiilor private cât și organizațiilor publice românesți și europene, incluzănd zona de  management al documentației necesare derulării proiectelor cu finantare UE.

Mai mult