Departament IT 


Implementați și mențineți orice tehnologie de către companie. Compania se bazează pe tine pentru a face funcționale aceste idei. De la rețele de calculatoare pentru securitatea informațiilor la infrastructura de server, păstrați pe toată lumea și totul în stare de funcționare și conectat. Documenta DMS automatizează procesele, permisiunile de acces și așa vă puteți concentra pe alte proiecte importante.

Beneficii:

E alegerea ta: folosirea serverelor și a infrastructurii existente prin rularea Documenta DMS pe server propriu sau bucurați-vă de beneficiile unei implementări pe server Cloud. Vizualizați opțiunile de implementare.

Este important să păstrați conținutul în siguranță în timp ce toata lumea din compania dumneavoastră are acces la fișierele și la informațiile de care are nevoie. În Documenta DMS, permisiunile sunt setate automat și dinamic. Automatizarea securității datelor și accesibilitate pentru toți.

Cea mai mare provocare a implementării unui sistem nou este obținerea satisfacției utilizării acestuia de către toată lumea. Utilizarea sistemului Documenta DMS nu reprezintă o problemă, acest sistem este în conformitate cu modul în care lucrați. Gestionați documente, informații și procese, fără a consulta un manual de utilizare. Este intuitiv, accesibil din toate programele pe care le utilizați și funcționează simplu și prietenos.

Timpul tău este prețios. Ultimul lucru de care aveți nevoie sa vă faceți griji este îndeplinirea sarcinilor din organizație, care pot fi rezolvate de catre alții. Documenta DMS reduce cerințele de implicare IT, permițând utilizatorilor săi să își configureze cu ușurință sistemul pentru a-și îndeplini sarcinile în cel mai scurt timp.