Politica de confidentialitate


Politica de confidențialitate a societății Infrasoft S.R.L este în concordanță cu legislația în vigoare, respectiv Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date și Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul IT al societății noastre.

Politica de Confidențialitate este valabilă și se aplica pentru Site-urile din domeniul societății Infrasoft SRL, pentru care Infrasoft SRL are calitatea de autor, proprietar și administrator, daca nu se specifică într-un alt fel.

Colectarea de date cu caracter personal presupune interacțiunea dumnevoastra directă cu conținutul site-ului societății Infrasoft SRL și totodata implică și permisiunea dumnevoastra de a ne oferi date cu caracter personal, respectiv informații referitoare la nume, adresa de email, telefon, fax.

Datele cu caracter personal astfel colectate vor fi utilizate de catre reprezentantul colectarii de date cu caracter personal, numai pentru adaptarea și dezvoltarea continutlui site-ului societatii Infrasoft SRL, în interdependenta cu nevoile clienților noștrii.

În ceea ce privește securitatea datelor cu caracter personal, acestea au un acces fizic limitat, fiind stocate pe servere speciale, amplasate în încaperi protejate.

Litigii

 

Politica de Confidențialitate a societatii Infrasoft SRL se supune legislației în vigoare. În cazul unui litigiu, se va incerca rezolvarea acestuia pe cale amiabilă, iar în caz contrar, acesta va fi înaintat spre soluționare instanței competente.

 

Pentru orice întrebari, discrepanțe sau solicitări de utilizare a informațiilor și materialelor de pe acest website, vă rugam să aveți amabilitatea să ne contactați la adresa: marketing@infrasoft.ro, iar colegii noștri vă vor transmite informațiile solicitate în timp util.

Documenta DMS, marcă înregistrată Infrasoft S.R.L, sediu social str Ion Urdăreanu nr. 2, Bl P22, et 3, ap 49, București, CUI:RO16372302, înregistrată la registrul comerțului J40/6756/2004.