Departamentul Administrativ


 

Setarea viziunii, strategia și cultura unei companii necesită luarea unor decizii bune și într-un timp scurt. Documenta DMS ajută organizația dumneavoastră să devină rotița care va pune în mișcare mecanismul afacerii de succes.

 Beneficii

Uneori pare imposibilă găsirea unui document. Oare unde a fost salvat? Care este ultima lui versiune? Cum ar fi dacă aceste întrebări nu ar mai fi necesare? Documenta DMS elimină haosul directoarelor tradiționale prin organizarea pe categorii, astfel încat nu mai este necesar să fie reținută locația sau versiunea finală a unui document.

Comunicarea este cheia pentru orice relație și software-ul de afaceri nu este o excepție. Documenta DMS se integrează cu alte sisteme de CRM, ERP, creând un singur punct de acces la informațiile critice. Acest lucru înseamnă că toata lumea din echipa- inclusiv tu- puteți găsi și utiliza informațiile importante, indiferent de locul unde sunt acestea stocate.

Documenta DMS oferă instrumente pentru a gestiona totul pe cont propriu, fără a fi nevoie să se bazeze pe cunoștiințe IT. Doriți să schimbați modul în care compania dumneavoastră gestionează, conduce sau introduce încasările și cheltuielile? Ajută-ți echipa să iși transforme ideiile în realitate și să crească afacerea dumneavoastră mai repede.

Cea mai mare provocarea implementării unui sistem nou este obținerea satisfacției utilizării acestuia de către toată lumea. Utilizarea sistemului Documenta DMS nu reprezintă o problemă, această aplicație este ușor de folosit și se adaptează pe modul în care lucrați deja. Gestionați documentele, informații și procese fără a fi nevoie să consultați un manual de utilizare. Aplicația este intuitivă și funcționeză simplu și prietenos.