HR


Tu ești responsabilul pentru cel mai important aspect din cadrul companiei:oamenii. De la recrutare, formarea până la beneficiile angajațiilor, toată lumea în compania dumneavoastra își dorește inițial să fie angajată, să se potrivească și să se simtă ca acasa, Documenta DMS vă ajută să accesați și să gestionați documentele angajațiilor și informațiile aferente, inclusiv training-uri și certificări.

Beneficii:

Gestionarea și urmărirea cerințelor de învățare și formare poate fi o sarcină uriașă. Documenta DMS permite sarciniilor să fie create, completate și urmărite perfect. Orientarea spre dobândirea unor noi abilități, siguranța oferită în ceea ce privește instruirea și pregătirea angajațiilor, toate acestea sunt vitale pentru succesul afacerii.

Deoarece Documenta DMS stochează orice tip de informație, puteți menține cu ușurință înregistrări de la examene, certificate și diplome.

Gestionarea informațiilor angajațiilor este o responsabilitate pentru departamentul de HR. Documenta DMS este un depozit central pentru fiecare informație despre oamenii care ajută la creșterea companiei. Informațiile de contact ale angajațiilor, înregistrările acestora, cerințele de formare cât și alte date și informații pot fi stocate și  accesate pentru a face munca eficientă.

Cu Documenta DMS este foarte ușor să protejezi informațiile sensibile ale angajațiilor și utilizarea acestora de către anumite persoane din organizație. Documenta DMS asigură securitatea datelor și menține accesibilitatea pentru toți.