Utilitati (Energie)


De la distribuția energiei electrice, a gazului sau apei la asigurarea comunicațiilor, standardul calității și accesul imediat la documente importante sunt critice. Documenta DMS ajută companiile să respecte reglementarile în vigoare și oferă acces instantaneu la documente și informații importante.

Beneficii:

Uneori pare imposibilă găsirea documentului necesar. Oare unde a fost salvat? Care e ultima lui versiune?
Cum ar fi daca nu ar mai fi necesare aceste intrebări? Documenta DMS elimină haosul directoarelor tradiționale prin organizarea pe categorii, astfel încat nu mai este necesar să fie reținută locația sau versiunea finală a unui document.

Menținerea viziunii de ansamblu pe durata întregului proiect este dificilă. Fie că gestionați un proiect de  inginerie, distributie sau cu impact asupra mediului, Documenta DMS oferă acces rapid la informațiile necesare pentru coordonarea echipei.

Nerespectarea reglementărilor este costisitoare și riscantă. Treaba noastra este sa ajutam în respectarea legislației în vigoare. Documenta DMS reduce riscul auditului nesatisfacător și nerespectarea reglementărilor prin organizarea, înregistrarea și automatizarea întregii afaceri.

Comunicarea este cheia către orice relație de colaborare și software-ul  nu este o excepție. Documenta DMS se integrează cu alte sisteme de tipul CRM, ERP și creează un singur punct de acces la informațiile critice din companie. Astfel, întreaga echipă poate găsi și utiliza informațiile importante, indiferent de locul unde sunt stocate.