Castigatorii concursului din cadrul IMWorld 2016

 

Echipa Documenta IMWorld 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Echipa Documenta multumeste tuturor celor care au participat si anuntam cu bucurie castigatorii concursului nostru desfasurat in cadrul Internet&Mobile World 2016 in perioada 5-6 octombrie:

Locul 1 (timp rezolvare 46 sec) - Shin Sakajima - Telefon mobil Allview Impera S, Dual SIM, 8GB, Black

Locul 2 (timp rezolvare 47 sec) - Ciocanaru Paul - 2 bilete concertul la Johann Strauss Ensemble - Vienna Magic - Christmas Edition - Sala Palatului

Locul 3 (timp rezolvare 49 sec) - Branga Ovidiu - 2 bilete la teatru, piesa Straini in Noapte - TNB
 

Pentru toti cei care au participat la concurs s-a organizat si o tompola cu tragerea la sorti (prin Random.org). Rezultatele tragerii la sorti sunt:

Popescu Ana Maria - un set de carti
Hudisteanu Anamaria - o cana termosensibila
Capraroiu Liviu - o cana termosensibila
Zota Razvan - o cana termosensibila
Saceanu Roxana - o cana termosensibila
Vulpe Ovidiu - o cana termosensibila

 

Premiile se vor ridica de la sediul firmei Infrasoft SRL - Sema Park, Splaiul Independentei, nr 319, Bucuresti pe baza unui act de identitate. Pentru mai multe informatii despre cum puteti intra in posesia premiilor va rugam sa ne contactati la 0733765707 sau la adresa de email cristina.lucan@infrasoft.ro 

Speram sa ne revedem curand. Mai multe informatii despre Documenta puteti gasi aici.

Vezi lista rezultate Random

 


Documenta va lansa in cadrul IM World 2016 conceptul de ‘’Your office everywhere’’

 

   

Te invitam in zilele de 5 si 6 octombrie sa ne vizitezi standul pentru a experimenta alaturi de noi ce inseamna mobilitatea si accesul rapid la informatii intr-o lume digitala.

Conceptul este simplu: mobilitatea si informatia sunt doua chei vitale pentru cei ce doresc sa performeze pe termen lung. Utilizand Documenta le obtii pe amandoua – ai acces la tot mediul tau de lucru fara sa fie neaparat nevoie sa stai tot timpul intr-un birou sau sa apelezi la suportul colegilor din alte birouri. Oriunde te-ai afla poti avea acces securizat la toate informatiile necesare activitatilor tale profesionale.

‘’Unde este documentul X?’’, ‘’Cand a fost receptionata Adresa de la Institutia Y?’’, ‘’Cand expira contractul Z?’’

Iti este familiar genul acesta de intrebari?

Vino la standul Documenta pentru a afla cum poti gestiona timpul tau si al colegilor tai mai bine. Pentru ca Documenta te incurajeaza sa economisesti timp pentru tine si pentru cei dragi tie.

 

Concurs powered by Documenta!

 

Documenta te trimite la teatru si la spectacole recreative!

Vino la standul nostru, inscrie-te in concurs si ai sansa sa castigi invitatii la concerte, filme si teatru sau marele premiu – un smartphone.

Foloseste Documenta si vei avea mai mult timp pentru pasiunile tale!

 

Documenta – Your office everywhere!

 

Contact

www.documenta-dms.ro

Tel: 021 336 3368

Mobil: 0755058080

Regulament concurs


Produsul Documenta DMS devine Partener Oficial al Federatiei Ecvestre Romane

INFRASOFT, lider în România în domeniul soluţiilor de stocare, arhivare şi management de date şi documente susține activitățile Federației Ecvestre Române. Compania va oferi sprijin IT&C: hardware, software și servicii de implementare a soluției de management și organizare a documentelor Documenta DMS.

“Dacă ar fi să caracterizez în trei cuvinte Echitaţia aş spune: performanţă, încredere și pasiune. Pornind de la aceste valori comune, pe care le împărtăşim şi noi în cadrul echipei Documenta DMS, am decis că este de bun augur să susţinem Federaţia Ecvestră Română în demersul său pentru o mai bună organizare şi popularizare şi în România a acestui sport nobil”, a afirmat Adrian Bărcuțean, Acționar al Infrasoft. 

Mai mult


Produsul software românesc Documenta DMS exportă și iși dublează vânzările.

 

   

Conform datelor financiare înregistrate la jumătatea   exerciţiului financiar 2015, INFRASOFT, producătorul român al Documenta DMS - soluţie   software de management al documentelor şi automatizare a proceselor interne de lucru ale companiilor private şi organizaţiilor publice, a înregistrat o creştere cu 100% în prima jumătate a anului 2015.

Documenta DMS este o aplicaţie prin care companiile îşi administrează, automatizează şi controlează fluxul de informaţii şi documente, începând de la contactul cu clienţii şi furnizorii şi până la arhivarea contractelor, proiectelor şi a documentelor financiar-contabile, astfel încât folosirea hârtiilor în formă tipărită să se reducă la minimum. Creşterea are la bază doi factori importanţi în direcţiile de business adoptate de companie: majorarea vânzărilor pe piaţa internă şi creşterea exporturilor.

Mai mult


 

Lansare Documenta Registratură și Secretariat by Infrasoft & Canon-Romania

 

Infrasoft în partneriat cu Canon Romania lanseaă o soluție de registratură electronică în conformitate cu cadrul legislativ din Romania. Soluția are la bază necesitatea companiilor de a gestiona documentele intrate în companie. Documenta este cea mai completă aplicație de registratură electronică: sistem automat identificare cod de bare, OCR, registre configurabile, tipuri de documente preconfigurate, export ( excel, pdf, csv) și utilizatori cu diferite nivele de acces sunt cateva dintre funcționalitățiile soluției.

 

 

 


 

Infrasoft participă la CeBit, Hannover, Germany 2015

În perioada 16-20 martie 2015 are loc in Germania târgul expozițional de IT&C CeBIT 2015 (www.cebit.de ), compania INFRASOFT va reprezenta Romania la CeBIT 2015 alături de alte companii IT locale. INFRASOFT va susține demonstrații live la standul Romaniei ale soluțiilor proprii dezvoltate pe baza unor tehnologii de top, perfect adaptate atât companiilor private cât și organizațiilor publice românesți și europene, incluzănd zona de  management al documentației necesare derulării proiectelor cu finantare UE.

Mai mult